FoxNovel Arvostelu

1.0.0

Foxnovel - laillisten, suosittujen ja korkealaatuisten romaanien lukija. Upea kerran lukenut romaaneja! Perus lukemisavustajasi!
Download
0/5 No votes
Developer
Novel Studio
Version
1.0.0
Updated
July 6, 2020
Requirements
4.4 and up
Size
8.3M
Get it on
Google Play

Report this app

Download links

Get it on Google Play

Onko turvallista ladata sitä Google Playsta

Kyllä, tämän sovelluksen lataaminen Google Playsta on 100% turvallista ja viruksista vapaata. Voit ladata alkuperäisen tiedoston Play-kaupasta.

Kuinka ladata se Google Playsta

  1. Napsauta Lataa
  2. Sinut ohjataan lataussivulle tiedoston lataamista varten
  3. Odota joskus
  4. Latauslinkki tulee näkyviin, napsauta Latauslinkkiä
  5. Lataus alkaa
  6. Asenna sovellus ja nauti

Johtopäätös

Se on mahtava sovellus Androidille. Kaikkien kyselysi on täytynyt lukea tämä arvostelu. Hanki nyt ja nauti tästä hämmästyttävästä sovelluksesta, jossa on kaikki uusimman version ominaisuudet.

Description

Foxnovel – laillisten, suosittujen ja korkealaatuisten romaanien lukija. Upea kerran lukenut romaaneja! Perus lukemisavustajasi!

Analyysi Foxnovelin seitsemästä piirteestä:
1. Suosituin verkkokirja on valmis: Aviomies, lämmitä sänky ! Toimitusjohtaja rakas isä pomo, käyttäydy sir, pääjohtaja toimitusjohtaja, kerro minulle, että rakastat minua, hylätty morsian, siihen päivään asti, jona lähden … Rakastat sitä heti, kun käännän kannen!
2. Sisältää erilaisia ​​kuumien romaanien luokkia: romanttiset hallitsevat presidentit, ylimääräiset kaupunkilegendat, ristifantasia, yliopistoranska, anime-fiktio, rikas perhedraama, yliluonnollinen science fiction jne. Rakastat aina yhtä!
3. Luettelo reaaliaikaiseen tietoon perustuvista suosituksista.Samoin kuin 24 tunnin suosituimmat kirjat 、 Latausarvosana Rating Arviointi-luokitus, voit nähdä, mitä muut lukijat pitävät, ja valita sitten.
4. Foxnovel tarjoaa kirjoitusalustan kirjailijoille, ja jos olet fiktiokirjailija, olemme tyytyväisiä osallistumistasi. Jaa tarinasi Foxnoville Kirjoita tarinasi ja aloita palkitsemisesi lukijoillesi ja faneillesi.
5. Kaikki online-suosittavat romaanit päivitetään synkronoituna kirjoittajien kanssa. Voit lukea ensin viimeiset luvut etkä unohda hämmästyttävää sisältöä.
6. Voit myös valita suosikkisi lukutaidon ja typografisen tyylin ainutlaatuisella sivun käännöstehosteella, kauniilla typografialla ja silmien suojaustilalla.Tule nauttimaan parhaasta lukukokemuksesta Foxnovelilla!
7. Luonnollisella, puhtaalla ja yksinkertaisella, mutta älykkäällä muotoilulla se tarjoaa miellyttävän lukukokemuksen ja upean lukumaailman sinulle!

What's new

Suosittu ja suosittu verkkoromaanilukija, jolla on monia upeita tarinoita

Images