Samsung Smart Switch Mobile Arvostelu

3.7.09.7

▣ Smart Switch -sovelluksella voit siirtää yhteystietoja, musiikkia, valokuvia, kalenteria, tekstiviestejä, laitteen asetuksia ja muuta uutta Galaxy-laitettasi. Lisäksi Smart Switch ™ auttaa sinua löytämään suosikkisovelluksesi tai ehdottamaan vastaavia sovelluksia Google Play ™ -palvelusta.
Download
0/5 No votes
Developer
Samsung Electronics Co. Ltd.
Version
3.7.09.7
Updated
November 6, 2020
Requirements
4.0 and up
Size
27M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

▣ Smart Switch -sovelluksella voit siirtää yhteystietoja, musiikkia, valokuvia, kalenteria, tekstiviestejä, laitteen asetuksia ja muuta uutta Galaxy-laitettasi. Lisäksi Smart Switch ™ auttaa sinua löytämään suosikkisovelluksesi tai ehdottamaan vastaavia sovelluksia Google Play ™ -palvelusta.

▣ Kuka voi siirtää?
• Android ™ -omistajat
– Langaton siirto: Android 4.0 tai uudempi
– Langaton siirto yhteensopivasta Android-laitteesta Galaxy-laitteeseen: Android 4.0 tai uudempi (huomaa, että vain Android 6.0: n alla olevia Android-laitteita voidaan liittää) Galaxy-laitteilla, kuten mobiilisovelluksella. )
– Kaapelinsiirto: Android 4.3 tai uudempi, latauskaapeli ja USB-liitin

• iOS ™ -omistajat: käytä tarpeisiisi parhaiten sopivaa vaihtoehtoa:
– Kaapelinsiirto iOS-laitteesta Galaxy-laitteeseen: iOS 5.0 tai uudempi, iOS-laitekaapeli (salama tai 30-nastainen) ja USB-portti
– Tuonti iCloud ™: sta: iOS 4.2 .1 tai uudempi ja Apple ID
– Siirto PC: ltä / Macilta iTunes ™: n kautta: Smart Switch -ohjelmisto PC: lle / Macille – Aloittaminen http://www.samsung.com/smartswitch

• BlackBerry ™ -omistajat
– Langaton siirto: BlackBerry OS 7 tai 10 (mobiili AP)
– Kaapelinsiirto BlackBerry-laitteesta Galaxy: BlackBerry OS 7- tai 10 USB-portti siirtoa varten

• Windows ™ -matkapuhelinten omistajat
– Langattomat lähetykset: Windows 10 OS
* Huomaa: Lisätietoja ja yksityiskohtaiset ohjeet ovat sivulla http://www.samsung.com/ smart switches.

▣ Mitä voidaan siirtää?
– Yhteystiedot, kalenteri (vain laitteen sisältö), viestit, valokuvat, musiikki (vain DRM-vapaa sisältö, ei yhteensopiva iCloudin kanssa), videot (vain DRM-vapaa sisältö), puhelulokit, muistiinpanot, hälytykset, Wi-Fi, näytön taustakuvat , asiakirjat, sovellustiedot (vain Galaxy-laitteet), kodin asettelu (vain Galaxy-laitteet)
: Voit lähettää sovellustietoja ja koti-asettelua päivittämällä Galaxy-laitteesi M-käyttöjärjestelmän (Galaxy S6 tai uudempi).

▣ Mitä työkaluja tuet?
• Galaxy: uusimmat Galaxy-laitteet ja -tabletit (Galaxy S2: lta)
* Huomaa: Galaxy S2: n edellinen käyttöjärjestelmäversio (GB / ICS) voi aiheuttaa yhteensopimattomuutta. Jos S2 ei toimi kunnolla, yritä päivittää laiteohjelmisto.

• Muut Android-laitteet:
– HTC, LG, Sony, Huawei, Lenovo, Motorola, PANTECH, Panasonic, Kyocera, NEC, SHARP, Fujitsu, Xiaomi, Vivo, OPPO, Coolpad (DazenF2), RIM (Priv), YotaPhone, ZTE ( Nubia Z9), Gionee, LAVA, MyPhone (My28s), Cherry Mobile, Google (Pixel / Pixel2)

* Huomaa: Joistakin syistä, kuten laitteiden yhteensopivuudesta, et välttämättä pysty asentamaan ja käyttämään Smart Switchiä joillekin laitteille.
1. Tietojen siirtämiseksi molempien laitteiden sisäisessä muistissa on oltava vähintään 500 Mt vapaata tilaa.
2. Jos käytät kiinteää yhteyttä, laitteesi on tuettava USB “Media File Transfer (MTP)” -vaihtoehtoa sisällönsiirron sallimiseksi.
3. Jos käytät muuta kuin Samsung-laitetta, joka on jatkuvasti yhteydessä langattomaan verkkoon, siirry laitteen Lisäasetukset-Wi-Fi-verkkoon, tyhjennä “Alusta Wi-Fi” ja “Katkaise matala Wi-Fi-signaali” -valintaruudut ja yritä uudelleen.
(Edellä kuvatut vaihtoehdot eivät välttämättä ole käytettävissä laitteen valmistajan ja käyttöjärjestelmän version mukaan.)

sovelluksen
käyttöoikeudet seuraavat palvelut vaaditaan sovelluspalvelulle. [Luvat vaaditaan] . Puhelin: vahvista puhelinnumero . Puheluloki – Käytetään puhelulokitietojen siirtämiseen . Yhteystiedot: siirtää yhteystietoja . Kalenteri: Käytetään kalenteritietojen lähettämiseen . SMS: Käytetään tekstiviestien lähettämiseen . Tallennus: Käytetään tiedonsiirtoon tarvittavien tiedostojen tallentamiseen. .

Mikrofoni: korkeataajuuksiselle äänelle, jota käytetään Galaxy-asemien etsinnässä.
. Sijainti: Käytetään yhdistämään Galaxy-laitteet Bluetoothin kautta.

Jos järjestelmäohjelmistoversio on vanhempi kuin Android 6.0, päivitä ohjelmisto asettaaksesi sovelluksen käyttöoikeudet.
Aikaisemmin sallitut käyttöoikeudet voidaan palauttaa laitteen asetusten Sovellukset-valikossa ohjelmistopäivityksen jälkeen.

What's new

Voit avata älykytkimen laitteen Asetukset-valikosta (Android Oreo tai uudempi).

Images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook comments