Simple: Intermittent fasting and meal tracking

6.0.4

Opi nopeuttamaan ja saamaan yksinkertaisia ​​terveysvinkkejä, joita voit käyttää yksinkertaisen, ajoittaisen paasto-sovelluksen kanssa. Säännöllinen paasto on suosituin, terveellisin ja tehokkain painonpudotustapa, ja siihen luottavat sadat miljoonat ihmiset ympäri maailmaa!
Download
0/5 No votes
Developer
AM APPS
Version
6.0.4
Updated
November 6, 2020
Requirements
5.0 and up
Size
22M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Ruokailutottumiesi seuraaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa tämän yksinkertaisen pikaruokailusovelluksen avulla!
Opi nopeuttamaan ja saamaan yksinkertaisia ​​terveysvinkkejä, joita voit käyttää yksinkertaisen, ajoittaisen paasto-sovelluksen kanssa. Säännöllinen paasto on suosituin, terveellisin ja tehokkain painonpudotustapa, ja siihen luottavat sadat miljoonat ihmiset ympäri maailmaa!

Mikä on ajoittainen paasto (IF) ja miksi se voi auttaa?
IF on vanhin ihmisten tiedossa oleva ruokamalli ja kuka tahansa voi hyötyä siitä. Paaston ja ruokinnan vuorotellen. Esimerkiksi paastoat 16 tuntia ja sitten syöt 8 tuntia (16: 8 paasto).

Jos et kerro minulle, mitä ruokia et voi syödä tai et laske kaloreita. Sen sijaan se yksinkertaisesti pyytää sinua kuluttamaan nolla kaloria päivittäin tietyn ajan.

Tämä yksinkertainen terveydenhuollon sovellus on sen arvoinen. Jopa lyhyet paastot (12 tuntia tai enemmän) voivat johtaa painonlaskuun, parempaan aineenvaihdunnan joustavuuteen ja pienempään metabolisen taudin riskiin. Tämän pienen elämäntavan muutoksen avulla voit palauttaa kehon normaalit prosessit, jotka olet menettänyt usein aterioiden vuoksi.

Kuinka SI alkaa?
Ei tarvitse ladata monia paasto-sovelluksia tai mitään paastoamista. Simple opastaa sinut läpi ja auttaa sinua saavuttamaan terveystavoitteesi. Yksinkertainen ei ole vain nopea seuranta. Se on ajoittainen paasto-sovellus, joka tuo terveyttä, laihtumista ja kognitiivista voimaa.

Tämä yksinkertainen paasto-sovellus luo aikataulun, opettaa sinut ja auttaa sinua laskemaan paastoaikasi tietoisella ja yksinkertaisella tavalla.

Mitä Simple tarjoaa?
Yksinkertainen auttaa sinua nopeasti:
– Ainutlaatuiset päivittäiset vinkit ja vinkit elämään
Asiantuntijoiden vinkit – Älykäs ja joustava seuranta
– Helppo aloitus / lopetus nopeasti Nopealla napsautuksella, nopealla muistutuksella
– Vaiheittainen opas Säännöllinen paasto
– Vinkkejä terveellisen ruokavalion kehittämiseen tapa
– Henkilökohtaiset paasto-protokollat – Helppokäyttöinen ateriapäiväkirja tarkkaavaan syömiseen

Paastoprotokollat ​​yksinkertaisessa sovelluksessa:
– 16: 8 nopea ajastin (16 tuntia nopeaa, 8 tunnin annostusta), 5: 2, 18: 6, 20: 4, 14:10
– OMAD – yksi ateria päivässä
– Paasto vuorokausirytmillä

Tämä ilmainen paasto-sovellus sisältää myös muita tuotteita.

Yksityisyyden suoja : http://simple.life/privacy.htm
käyttöehdot: http://simple.life/tos.htm

What's new

Tilastot ovat pelin nimi. Voit tarkastella terveystietojasi lintuperspektiivistä yksinkertaisilla, ajan tasalla olevilla suorituskykykaavioilla.

Uudet, huippuluokan tuloskorttimme hajottavat ruokailutottumukset, liikunnan ja nesteytyksen yhdessä paikassa. Analysoidaan ja näytetään.

Toinen asia. Mennään globaaliksi. Simple on saatavilla tänään kuudella kielellä: ranska, italia, saksa, espanja, portugali (Brasilia) ja venäjä. Kerro kaverille.

Images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook comments