Six Pack in 30 Days – Premium Quality Arvostelu

1.5.0

Jos luet nämä, onnittelut! Tämä kehonrakennusohjelma on auttanut kymmeniä tuhansia ihmisiä saavuttamaan täydelliset vatsalihastavoitteensa. Sinun tarvitsee vain suorittaa vatsalihaksesi päivästä 1 päivään 30. Elinikäiset harjoitukset sopivat kaikille tasoille ja ne voidaan helposti suorittaa kotona, missä tahansa, milloin tahansa.
Download
0/5 No votes
Developer
Takalogy Corp
Version
1.5.0
Updated
November 3, 2020
Requirements
6.0 and up
Size
76M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Kuinka saada täydelliset vatsalihakset?
Kuinka polttaa vatsa rasvaa nopeasti ja miten rakentaa lihaksia kotona?
Jos luet nämä, onnittelut! Tämä kehonrakennusohjelma on auttanut kymmeniä tuhansia ihmisiä saavuttamaan täydelliset vatsalihastavoitteensa. Sinun tarvitsee vain suorittaa vatsalihaksesi päivästä 1 päivään 30. Elinikäiset harjoitukset sopivat kaikille tasoille ja ne voidaan helposti suorittaa kotona, missä tahansa, milloin tahansa.
Olemme antaneet sinulle lihasrakennuksen salaisuuksia ja vatsanharjoituksia, joiden avulla voit vähentää päivittäisen elämäsi kaloreita luonnollisella tavalla. Vatsan rasvanpoltto ja lihasten rakentaminen kaloreiden avulla auttavat täyttämään vatsalihakset.

Mitä tässä kehonrakennussovelluksessa on?
– Lankkuharjoituksia on monia muunnelmia vahvalle ja sävytetylle vatsalle. Esimerkiksi: twister-lankut, sivulankut, …
– Parhaat vatsaharjoitukset tasaisen vatsan saavuttamiseksi. Esimerkiksi: käänteinen murtuma, kaksinkertainen murskaus, käsivarret ylöspäin …
– Hieronta paljon push-upeja, jotka antavat äänen vatsallesi ja käsivarsillesi.
– Tärkeintä on todella tehdä kaikki vatsalihakset, ei vain yksi: ylempi, alempi, vino ja alaselkä. On olemassa yli 30 erilaista vatsan harjoitusta, jotka auttavat kehittämään ylä-, ala- ja täydellisiä vatsalihaksia. Jokaisen harjoituksen tavoitteena on kehittää ylempi, alempi tai vino vatsa (sivuvatsa).
– Seuraa harjoituksen aikana poltettuja kaloreita harjoituslokin ominaisuuksien avulla.

OMINAISUUDET: 
– Vain vatsan harjoituksia 10-15 minuuttia päivässä. Uskomaton 30 päivän harjoitus henkilökohtaisen kouluttajan kanssa.
– Vatsan harjoitukset on ryhmitelty lihasryhmien ja vaikeustasojen mukaan (helppo, keskitaso, kova). Video, joka kertoo kuinka jokainen harjoittelu suoritetaan. Aseta äänikomennot ja ajastin elämänharjoitteluun. Kaikki harjoitukset ovat ilmaisia ​​ja voivat auttaa polttamaan vatsa rasvaa ja elämään kotona.
– Kehittänyt sertifioitu henkilökohtainen kouluttaja. Kaikki vatsan harjoitukset on suunniteltu 3D-mallinnuksella Full HD -resoluutiolla. Yli 30 harjoituksen, samojen lankkujen, murskausten, punnerrusten … avulla saat nopeasti kuusi pakkaa vatsalihaksia.
– Tässä kehonrakennussovelluksessa ei tarvita kuntosalilaitteita – voit käyttää tätä kehonrakennusohjelmaa milloin ja missä tahansa, kun haluat treenata vatsalihaksia miehille tai vatsalihaksia naisille.
– Kunto-opas sisältää yli 50 opetusohjelmaa lihasten rakentamisesta, vatsan rasvanpoltosta, liikunnasta kotona, työskentelystä henkilökohtaisen valmentajan kanssa ja muusta …
– Ravintovinkit sisältävät salaisuuksia, joiden avulla voit polttaa vatsa rasvaa nopeasti. ja hänen ruumiinsa on täydellinen. Tiedät kuinka syödä terveellisemmin, kuinka juoda enemmän vettä, kuinka syödä enemmän hedelmiä ja vihanneksia … ja kuinka tärkeitä ruokavalion reseptit ovat vatsarasvan menettämiseen.

What's new

parantaa sovellusten suorituskykyä ja korjata joitain virheitä

Images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook comments