Speedify – Fast & Reliable VPN Arvostelu

Varies with device

"Nopein VPN-palvelu" Tomin oppaan mukaan. Speedify on ainoa VPN, jossa on Channel Bonding -tekniikka, jonka avulla useita Internet-yhteyksiä voidaan käyttää samanaikaisesti. Tämä tarkoittaa, että se tarjoaa enemmän kaistanleveyttä, pienemmän viiveen ja paremman luotettavuuden kaikille Internet-toiminnoillesi: suoratoisto, videon katselu, pelaaminen ja selailu. Kuten? Yhdistettyään maailmanlaajuiseen VPN-palvelinverkkoon Speedify jakaa älykkään verkkoliikenteen älykkäästi kaikkiin käytettävissä oleviin Internet-yhteyksiin optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi.
Download
0/5 No votes
Developer
Connectify Inc.
Version
Varies with device
Updated
October 23, 2020
Requirements
Varies with device
Size
Varies with device
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Vakaus, turvallisuus, nopeus ja kyky yhdistää Internet-yhteydet.

“Nopein VPN-palvelu” Tomin oppaan mukaan. Speedify on ainoa VPN, jossa on Channel Bonding -tekniikka, jonka avulla useita Internet-yhteyksiä voidaan käyttää samanaikaisesti. Tämä tarkoittaa, että se tarjoaa enemmän kaistanleveyttä, pienemmän viiveen ja paremman luotettavuuden kaikille Internet-toiminnoillesi: suoratoisto, videon katselu, pelaaminen ja selailu. Kuten? Yhdistettyään maailmanlaajuiseen VPN-palvelinverkkoon Speedify jakaa älykkään verkkoliikenteen älykkäästi kaikkiin käytettävissä oleviin Internet-yhteyksiin optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi.

VIRTAUSTEN PYSÄYTÄMINEN

Olitpa sitten satunnaisessa Zoom-konferenssissa tai suorassa lähetyksessä, Speedify tarjoaa vakaamman ja luotettavamman suoratoistokokemuksen. Speedify sijoittaa ääni- ja videovirrat automaattisesti ja sopeutuu dynaamisesti verkko-olosuhteisiin, jotta voit lopettaa “Kuuletko?” Ja aloita suoratoisto kaikkien yhteyksien nopeudella!

Luotettava Internet – Minne mennä!

Vihaan sitä, kun ääni tai video katkaistaan, koska olet vetänyt muutaman metrin Wi-Fi-alueen ulkopuolelle? Speedify voi siirtää verkkoliikenteen saumattomasti käytettävissä olevien Internet-yhteyksien välillä jättämättä vauhtia tai ohittamatta kehystä, mikä tekee siitä täydellisen VPN: n yhä liikkuvampaan maailmaamme. Suurten VPN-palvelimien nykyiset sijainnit yli 70 paikassa ympäri maailmaa tarjoavat sinulle pääsyn tarvitsemillesi verkkosivustoille ja palveluille riippumatta siitä, missä olet.

TURVALLISUUS JA TIETOSUOJA

Parhaita ja uusimpia salausstandardeja käyttämällä Speedify tarjoaa erittäin turvallisen yhteyden, joten kukaan ei näe luottamuksellisia tietojasi. Koska Speedify toimii laitteesi taustalla, se suojaa kaikkien sovellusten kautta lähetettyjä tietoja, joten pysyt turvassa riippumatta siitä, keskusteletko Facebookissa vai tarkistatko Gmailia. Valinnainen Kill Switch -ominaisuutemme estää sinua muodostamasta vahingossa yhteyttä suojaamatta Speedify VPN: ää.

EI TALLENNUSTA

Speedify tarjoaa paitsi suojan ulkopuolelta myös kunnioittaa yksityisyyttäsi. Toisin kuin muut “ilmaiset” VPN-palvelut, emme kirjaa vierailemiesi verkkosivustojen IP-osoitteita tai palvelumme kautta lähetettyjen tai vastaanotettujen tietojen sisältöä.

ALOITA ILMAISEKSI

Suojaamme ja optimoimme joka kuukausi kaksi ensimmäistä gigatavua Internet-toimintaa ilmaiseksi kaikkien käytettävissä olevien yhteyksien kautta!

Päivitä rajoittamaton käyttöoikeus

Speedify-tilaus tarjoaa rajoittamattoman käytön, pääsyn kaikkiin palvelimiemme paikkoihin ja sitä voidaan käyttää jopa viidessä laitteessa kerralla.

Päivitä saadaksesi rajoittamaton käyttöoikeus vain 9,99 dollaria kuukaudessa tai 71,99 dollaria vuodessa (säästä 40%!)

What's new

Tilannekuvan tehostetun palvelimen valitsemiseksi on uusi alue uusimmat palvelimen valitsemiseksi ei
enää esiinny automaattisesti suuren näytön konfigurointivalikossa
Automaattinen palvelimen valitsemiseksi automaattisesti ja vähentää virheitä "koko palvelin" Transition kanssa
nopein yhteys toissijainen

Images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook comments