Story Lite – Completed Story Arvostelu

1.2.2

Story Lite on romanttinen maailma, jossa voit uppoutua tuhansiin jännittäviin ihmissusitarinoihin ja rakkaustarinoihin. Oletko faneja alfasta ja ihmissusista pareittain? Miljardi toimitusjohtajaa? Huono kiusaajat? Nyt kannattaa kokeilla!
Download
0/5 No votes
Developer
iReader Inc.
Version
1.2.2
Updated
September 19, 2020
Requirements
4.2 and up
Size
21M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Story Lite, valaise mieltäsi.

Story Lite on romanttinen maailma, jossa voit uppoutua tuhansiin jännittäviin ihmissusitarinoihin ja rakkaustarinoihin. Oletko faneja alfasta ja ihmissusista pareittain? Miljardi toimitusjohtajaa? Huono kiusaajat? Nyt kannattaa kokeilla!

[Miksi Story Lite?]
👉Lukemattomia alkuperäisiä, tekijänoikeuksilla suojattuja romaaneja, joista voit nauttia vain Story Lite -palvelussa.
👉Siinä on erilaisia ​​tyylilajeja, suosittele oikeaa!
👉Päivitä uusia tarinoita päivittäin Päivitä
👉uudet ilmaiset tarinat viikoittain
👉Erittäin helppo lukea, sinun tarvitsee vain varastaa näyttö.
👉Nauti myös offline-lukemisesta

[Pää] Ominaisuudet
👉mukautettu typografia: samanlainen kuin paperikirjan
👉ruudun kierto: tukee pysty- ja vaakasuoraa näytön
👉silmäsuojaustilaa:
👉lue helposti Automaattinen lukeminen: ilmainen automaattinen kädenluku
👉kirjaston luomiseksi: hallitse kirjoja, kuten vedä ja pudota -työpöytä kuvakkeet
👉Matkamuisto: Hae skannausmerkinnöistä parhaat tarinat

[Kuumat tarinat]

“Anna sen kihelmöinnin katoavan reidiesi välistä, se vie vain hetken, Punainen.” Red asui isoäitinsä kanssa pienessä kaupungissa Pennsylvaniassa. Kaupunki tunnettiin kutsuvansa yliluonnollisia olentoja joka vuosi. Kun pariutumiskausi saapui, oli inhimillisesti tai muutoin nuorten naisten rituaali seisoa osittain pukeutuneena kaupungin keskustassa, silmät sidottuina ja valmiina metsässä piilevien villien vangittavaksi. . Asiat kääntyvät, kun Rosso on kahdeksantoista ja hänet käsketään osallistumaan seremoniaan. Silmät sidottuina pahan yön aikana syytön Punainen syö mies, joka kutsuu itseään alfaksi.

“Tässä ei ole mitään järkeä”. Muterin, käteni ovenkahvalla. – Emme voi kertoa äidille ja isälle. Pimeässä hän kuiskasi: “Etkö voi olla kumppanini?!” Hampaiden väliin vastasin: “sinä olet veljeni”. “En aio vastustaa Sparks Aprilia”, hän murisi, mutta jatkoi, “tai tunteen kiintymyksestä ja halusta … Kuuletko minut?” – murisi. – M-mi? “Haluan todella, että se satuttaa”, hän kuiskasi. Oli kuin huuleni liikkuisivat ja puhuisivat puolestani. – Ota sitten se. Hänen lämpimät huulensa osuivat minuun, hän tapasi heidät pimeässä. Näin hänen jokaisen liikkeensä ja halusin hänen siirtyvän minuun. Ensimmäinen suudelmani on veljeni kanssa.

Inhottavaa, se oli Lilly. Tyttö, joka on syntynyt hyvään perheeseen vahvimmasta karjasta. Kuka olisi uskonut, että tällä tytöllä ei ole susia? Hänen perheensä lähti ja hylkäsi hänet, lauman jäsenet hyväksikäyttivät häntä, Lillyllä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin elää elämänsä jatkuvassa taistelussa. Kaikki nämä asiat kuitenkin muuttuvat pian.

{Lily Collins} on yhdeksäntoista-vuotias opiskelija, joka yrittää päästä ulos ongelmitta, mutta se osoittautui vaikeaksi, kun hänen vanhempi vahtimestari menee samaan yliopistoon. Bully, joka ei voinut auttaa, mutta jolla on iankaikkiset tunteet. {Asher Gray} on yhdeksäntoista vuotta yliopistossa. Hän on rikas, suosittu ja ylimielinen kaveri, joka haluaa pelotella murskattua tyttöä. Et voi koskaan hallita tunteitasi,

Olivia on rakastanut Michaelia pitkään. Olla hänen kanssaan hän oli halukas olemaan toinen nainen. Hän uskoi, että jonain päivänä Michael ymmärtäisi sydämensä. Olin kuitenkin täysin väärässä. Koska mies, josta hän rakastui vihattuun kuolemaan …

What's new

Viimeistele iVouchers-vuoristoaktiviteetit!

Images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook comments